Walsted´s Hobbyopdræt

KOLDING

Vi har hvalpe! - 5 hanhvalpe og 1 tæve - Født 16/9-2021-Alle er solgt!Holly er en smuk, omsorgsfuld og energisk tæve på 2½ år.

Holly var en ”ønskesøster” for vores labrador, Laika, der var i sorg efter

bedste-katte-vennen var gået bort. Videoen nedenfor viser tydeligt, hvor

tæt knyttet de to hunde blev efter få dage.


En normal dag går bl.a. med at følge mig rundt til de forskellige gøremål på gården. Holly sørger for at holde flokken samlet, men der er bestemt også tid til at snuse efter mus og til at lege med Laika og kattene.

Når jeg så er på kontoret, ligger Holly helst på mine fødder – for så er man tæt og kan blive nusset ind imellem;)

Holly er meget opmærksom og kærlig overfor såvel dyr som mennesker. Hun har dog en forsigtig tilgang til fremmede, som hun gerne vil se lidt an. Men hun kommer senere hen for at blive nusset, og med hendes bløde pels og kønne øjne, får hun sjældent et nej.

Da vi fik kattekillinger blev Holly hurtigt deres reservemor, da hun nussede og slikkede dem til den store guldmedalje – på trods af, at hun ikke tidligere har delt hus med katte.

Udover at være en utrolig loyal og god familiehund, så er hun også ret kvik – hvis vi selv skal sige det. Hun fortæller gerne med løb ud i gangen og flygtige blikke på hunderemmen, at hun gerne vil med på tur, og hvis hun er tørstig viser hun med tydelig attitude, at det nu er tid til at fylde vandskålen op. Hun har lært små tricks og kommer spænende, når vi kalder og så har det aldrig været nødvendigt at lære Holly at gå pænt i snor, da hun helst går pænt ved venstre side.


Holly vil rigtig gerne gøre sin familie glad, hun er meget følsom og vil helst have ros og er derfor utrolig nem at have med at gøre. Der skal opdrages med ros, da hun ellers trækker sig og bliver ”ked”, og det er bestemt ikke okay, da Holly er en MEGET glad hund.

Andre hunde er altid en gave for Holly. Hun hilser gerne på alle vi møder, og vi har aldrig oplevet andet en nysgerrighed og interesse.

Holly er vant til lidt af hvert, sommerferie i sejlbåd, lange køreture i bil til sommerhus, familiebesøg og møder i den anden ende af landet. Aldrig noget gøen eller ballade. Vil bare gerne med.

Fyrværkeri er hun ikke bange for, men havet skal man som udgangspunkt ikke tage en dukkert i. Dog vælger hun ind imellem alligevel at gå med ud at bade, når bedstevennen løber derud. Tørreprocessen er en oplevelse i sig selv, da Holly selv tørrer pelsen i håndklæder eller tæpper lagt på gulvet.

Pelspleje skal man ikke bekymre sig så meget om. Hollys pels er selvrensende, hvilket betyder at hvis hun har været ude i regnvejr og er blevet rullet i mudder – se billedet nedenfor – så skal hun blot ligge og tørre, skidtet drysser af, og hunden er atter hvid. Ret utroligt men sandt