SILKEBORG

Køn: Han

Født: 16.09.2021

Hofter: B/B

Patella: 0/0

Mønstrings point: 91/120

Ejere: Sarah Schmidt Jensen & Emil Borreskov Henriksen

 

Er du på udkig efter en klog, smuk, nysgerrig og kærlig hanhund, som elsker alle der kommer hans vej, så kunne Obie været et godt match til din tæve!

 

Obie er en ung, glad familiehund, som personlighedsmæssigt har verdens mest rolige sind. Han har aldrig vist nogen form for aggression, samt noget behov for dominans.

 

På gåture er Obie energisk, nysgerrig og utrolig lydig, han elsker at løbe frit, især igennem lyng og krat i skoven. Han er altid opmærksom på om vi er med, og når han kommer lidt for langt frem, stopper han op og venter på os.

 

Obie elsker alle hunde, uanset om han kender dem eller ej, vil han forsøge at hilse og lege med dem. Han falder også rigtig godt ind i en flok med andre hunde. Han er samtidig også en kæmpe charmetrold overfor både fremmede børn og voksne.

 

Lige så stærk som Obie er fysisk, er han også psykisk. Han klarer problemfrit, at være alene hjemme i dagtimerne, og man får hver dag det varmeste, blødeste ”kram” når man kommer hjem til ham. Han har en enorm høj intelligens, det ses både ved leg, men også træning samt små tricks.

 

Obie er ekstremt nem at håndtere i hverdagen, da både negleklip, børstning af pels og tænder samt trimning af poter klares uden det mindste brok.

 

Obie er en kæmpe charmetrold og elsker alt, hvad der hedder klø, nus og kærlighed. Når man ligger i sofaen sætter Obie sig på gulvet, kigger på en og venter på, at man klapper ham op, hvorefter han lægger sig helt tæt og falder i søvn. Han elsker alt kontakt med os

 

Det var kort om vores fantastiske Obie og hans hjertevarme personlighed/gener, som kan gives videre til kommende gamle danske spidser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du synes det lyder, som et godt match til din tæve og ønsker at høre mere om ham eller du har nogen spørgsmål.

 E-mail: sarajen1@outlook.dk

SMS: 23867544