Tvingstrup

Nissens Albert kaldes Louie i hverdagen. Han er født 30. maj 2016. Han har en god størrelse med en højde på 49 cm over ryggen og en vægt på ca 18,5 kg. Han har A/A hofter og patella 0/0.

 

Louie har et pragtfuld temperament og er helt perfekt som familiehund. Han er utroligt kærlig og elsker at lege, især hvis det indebærer løb. Louie har også en stor kærlighed til bamser, som han putter med - han har aldrig ødelagt en bamse.

 

V bliver tit stoppet på gaden af både voksne og børn, som vil hilse på den flotte “isbjørn”, som han så ofte er blevet kaldt. Louie er rigtig god med børn. Fremmede børn kan komme løbende og kaste sig over ham for at give et kram. Folk har altid rost ham til skyerne for hans rolige sind, især omkring børn. Når vi kommer hjem eller får gæster, så bliver man altid mødt med en logrende hale og en bamse samt en masse “snakkeri” og glade brummelyde. Louie er ikke særlig gøende - meget stille og rolig hund.

Han er glad for hunde, uanset størrelse og køn. Han er ikke dominerende og vil bare gerne lege - især “hundebrydning” med de store hunde er et hit. Hvis han leger med små hunde eller hvalpe, er han særdeles god til at lægge sig ned i deres højde.

 

Louie er fremragende til at begå sig i dagligdagen. Han kan være alene hjemme, bo i lejlighed, ikke bange for høje lyde fx fyrværkeri, hopper glædeligt ind i bilen og kan begå sig i det offentlige - både steder og transport.

 

Kontakt os gerne på tlf: 60407952 eller mail: Ida.Johannesson@gmail.com