Slagelse!


Højde  = 47Cm

Vægt (1,5 år9 = 17,4 kg

Vacciner = Rabies , Kennelhoste og standard 1 års vacciner

Bosiddende= Slagelse Vestsjælland

Træning = Socialisering Hvalpehold fra da han var 10 uger til 6 måneder, Hvalpe basis hold  da han var 6 måneder, alm. unghunde hold AOF  da han var 9 måneder, Unghundehold  da han var 1,5 år gammel.

 

Balder er en utroligt accepterende hanhund over for såvel mennesker som andre hunde. Både store og små!

Han bliver jævnligt trænet i miljø træning for af holde ham nysgerrig og modig.

Han leger utroligt godt sammen med alle de hunde han har mødt og er meget accepterende over for hvalpe og mindre hunde som han er meget forsigtig med

Han er nu kommet i en alder hvor alle hun hunde skal undersøges, med men han forstår dog et nej hvis der bliver sagt fra, dog går der ikke lang tid før han ”Bejler” til tæven igen.

Vi er bosiddende i Slagelse hvor han har 2 hjem. Både hos mig og mine forældre som bor 5 min væk, men jeg er også villig til af tage ham med til af besøge evt. tæve som han skal ”Charmere ”

Balder er pr dags dato. 12/5-2019 blevet far til et skønt kuld hvalpe, og han fik stor ros fra tæve ejeren under parringen ” Balder er noget af en gentleman, som tager et nej for et nej, men trods det bliver ved med af bejle tæven uden af påtvinge sig hende og da parring blev gennemført, holdt sig i god ro”  

Jeg sørger med glæde for at der bliver lavet parringskontrakt i henhold til GDS Vejledning

 Jeg tilbyder også af evt. potentielle Hvalpe købere kan komme og besøge Balder hvis de vil møde faren

derudover vil potentielle tæve ejere få afgang til balders Facebook hjemmeside hvor jeg har alle billeder af Balder fra hvalp og til i dag

 

Kontakt oplysninger

Stefan Svensson

TLF: 27 28 59 07 (hele døgnet)

E-mail = Stefab@europe.com (privat) eller Srs@Seas-nve.dk (arbejde)