Jyllinge!

Balder er født 6/10-2013 og er søn af Keldslykkegaards Chang og Rosetta.

Balder er en utrolig dejlig hund, der holder af lange gåture i naturen, hjemlig hygge og god mad. Han er en aktiv, glad og livlig hund og altid med på en leg. Meget gerne med andre hunde, men mennesker kan bestemt også bruges – og hvis ingen gider, kan man da sagtens selv tage legen op med en pind, eget hundelegetøj eller bedst af alt – en plastikurtepotte! Jo større, jo bedre. Han har et godt sind, og man er derfor altid rolig ved ham i mødet med børn af alle størrelser og andre hunde. Balder er en klog hund (han går til fransk og klaver J) men er frem for alt en meget kærlig og kælen hund som elsker, når der er styr på familien. I haven er han meget opmærksom på sine omgivelser og følger nøje, om nogle nærmer sig hans territorium.

Balder er endnu ikke far, men han udviser altid en voldsom interesse for tæver! Han er generelt en flot fyr, men er især kendetegnet ved meget flotte, stærke ben samt en smuk busket hale, der bæres smukt oprullet og med stolthed. Han modtager i det daglige mange komplimenter på sin vej.

 

Han blev godkendt til avl ved mønstring i foreningen 19 april 2015.

·         Højde 49,5 cm

·         Vægt 18,2 kg

·         Hofter B/B

·         Patella 0/0

Vi er bosat i Jyllinge mellem Roskilde og Frederikssund. Er I interesseret i Balder, kan vi kontaktes på Balder@holm-p.dk eller 40 60 12 04 (Lars).