Roskilde


Køn: Han

Født: 2/5/2019

Opdrættere: Billeskov

Forældre: Druds Anna og Møllers Thais.

Ejere: Karsten Lausten og Anna-Birgitte Ingvartsen

 

Skott er en smuk hund. Han er venlig, kærlig og snu. Han elsker selskab og søger kontakt til mennesker og andre hunde. Han er meget opmærksom på sin ”flok” og har det bedst, når alle er samlet. Han er også virkelig opmærksom, hvis nogen er sure eller kede af det. Så står han lige ved siden af med store øjne, udtryksfulde ører og en logrende hale. Han går ikke, før man har nusset ham eller talt til ham.

 Når man kommer hjem, bliver man stormende modtaget. En hale der logrer, ører der ligger ned og overstrømmende glæde. Og ofte hop på stedet.

 Når han løber med andre hunde (en af yndlingsaktiviteterne) giver han dem baghjul. Skott har fra helt lille haft omgang med andre hunde og har en legende tilgang til samværet med dem. Han er god til hunde i alle størrelser med alle temperamenter. Han er god til at aflæse andre hundes grænser og legemåder. Det gælder også når han møder andre hanhunde. Han er nysgerrig, interesseret og føler sig ikke truet. Han siger heller ikke en lyd.

 Skott er en meget modig hund. Broer og åbne trapper kan være uhyggelige, men han er hurtigt sikker i det. Det tager ikke megen overtalelse, før han er med på den værste.

 Han er ellevild med at gå tur. Man skal kun bruge ordet ”tur”, hvis man mener det. Ellers står han ved døren med løftede ører og spændte øjne.

 Skott er ikke glad for det, men kan sagtens være alene hjemme. Der kommer ingen lyde, før han ser os igen. Han er meget rolig, mens han er alene og ødelægger ikke noget.

 Bil er han også god til. Han sidder stille og roligt, men er glad når han får stabil jord under poterne igen. Han siger intet, men kan godt lide at få lidt nus imens.

 Skott er hurtig til at lære nye tricks og elsker legen. Han lytter opmærksomt til instrukserne og er ivrig efter at gøre det, han bliver bedt om.

 Skott er en meget lydløs hund. Hvis han vil gøre sig opmærksom, ”snakker” han. Snakken er en lyd, som lyder som ”haba”. En slags pustelyd fra halsen. ”Haba” kommer, hvis der er en kat i haven, eller en fremmed går ind ad indkørslen.

Kontakt os på telefon eller mail.
Karsten Lausten, tlf. 23323774, karsten.lausten@gmail.com
Anna-Birgitte Ingvartsen, tlf. 41561835, abingvartsen@gmail.com

Skott er en skøn familiehund.