Hjælp til os alle!

Denne side består mest af forskellige dokumenter som kan downloades. 

Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank.

bagside til stamtavler.pdf

Har du behov for en ny stamtavle, kan den rekvireres ved kontakt til formanden. - Det koster 100,- og den sendes på mail.

Dansk Spids standard 2023.pdf
Kontrakt 2018 GDS standard.pdf
parrings_aftale_gds_2015_udgave_3.pdf

Det er avlers ansvar at udlevere den lovpligtige pasningsvejledning, og indholdet er også dit ansvar. - Nedenstående vejledning er ment som et forslag.

pasningsvejledning 2019 GDS.pdf

Ovenstående PDF filer er ikke beregnet til at ændre. Hvis du har behov for at ændre i teksten, så kopier teksten til et Word dokument.  De er ment som forslag til hvordan det kan gøres og det er altid den enkelte avler som har det fulde ansvar for udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med avl og salg af hvalpe. - Er i i tvivl om noget, så tag gerne kontakt til os.

Herunder finder du det dokument du skal have med til din dyrlæge. VIS DET TIL DIN DYRLÆGE inden du laver en fast aftale. - Det er IKKE alle dyrlæger som selv kan vurdere hoftestatus, og i givet fald skal du finde en anden dyrlæge.

vedtgter2016.pdf

Inden du kan downloade vægt skema, skal du kontakte formanden for at få adgang. - Som det fremgår er det en excel fil som du kan downloade. Hvis du IKKE har adgang til Excel, men har Open Office, kan du få tilsendt filen i det GRATIS Open office program.
- Du kan også læse og redigere filen i Excel online, hvilket også er gratis. Ring eller skriv, så får du hjælp til opgaven.


I forbindelse med udlevering af stamtavler, er der en række oplysninger som er nødvendige. Nedenfor ligger en fil som SKAL bruges til opgaven.  Filen er lavet i Microsoft Excel. - For at modtage en stamtavle skal beløbet (P.t. kr 200,- pr tavle) være indbetalt på GDS konto. Kontakt os hvis du er usikker på noget.

Har du IKKE Excel på din computer, kan du anvende det gratis Open Office, eller Excel Online, som også er gratis. (Kræver at du har en Microsoft konto)
Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank.

Har du mistet stamtavlen på din hund, så sender vi gerne en ny på mail. Den koster kr. 100 for medlemmer og kr. 400,- for ikke medlemmer.

Oplysnings skema 2021 excell.xlsx