Kastrup

Alfred

 

Er du på udkik efter en flot, klog, nysgerrig og kærlig hanhund, med en stor eventyrlyst og masser af selvtillid, så er Alfred et godt bud til din tæve.

 

Alfred er fra 2020, er 50 cm høj og vejre 17 kg (2022). Der er stor forskel på hans vinterpels og hans sommer pels. Som jeg plejer at sige… han er 2 i en hund. Om sommeren er han elegant og let at se på, imens han om vinteren stolt trækker i sin store løve pels.

 

Alfreds forældre er: Albert (Louie) og Frigg.

 

Alfred har nogle utrolig intense og kloge øjne, der bare ikke er til at stå for. Men hans øjne lyver ikke… han er en klog hund, der elsker udfordringer af alle slags. Derfor går vi også til både “hverdagslydighed” og “nose work”, hvilket vi begge holder meget af.

Alfred har lært at kommunikere ved hjælp af “tale” knapper. Han har 10 ord/knapper og I øjeblikket er det “kærlighed” knappen der bliver brugt mest (udløser nusse tid).

 

Alfred er meget social. Blandt hans venner finder man alt både store og små hunde, usikre hunde, hvalpe, teenager, voksne og gamle, men Alfred er også god til at tilpasse sin leg til den han leger med. Engang imellem får vi positive kommentar ang. Alfreds hundesprog, hovedsagelig er det fra ejer af hanhunde, som “ikke kan med” andre hanhunde, men hvor deres hund alligevel syntes godt om Alfred. Vi oplever også tæver der normalt er lidt reserveret, være vild med Alfred.

 

Det sker tit at børn, teenager, unge og gamle har et behov for at råbe et kompliment om Alfreds udseende, når de passere os på cykel, går forbi eller bare sidder på en bænk.

 

Alfreds jagt instinkt er ikke udpræget og han går roligt udenom div fugle, når han får besked på det. Dog har han svært ved ikke at trække I snoren, hvis han ser en hare løbe forbi.

 

Det skrevne ord kan forstås på mange måder, så jeg har samlet lidt billeder og lavet en video af Alfred der måske viser ham lidt bedre.

Du er også velkommen til at tjekke ham ud på Instagram 

 

Det var lidt om min fantastiske Alfred, og de gener/egenskaber han kan bidrage med til de kommende generationer af Danske Spidser.

Hvis du syntes at Alfred kunne være et godt match til din fantastiske tæve, så er her lidt praktiske oplysninger.

 

Alfred bor på Amager.

Ejer Susan Thrane Lund, kan kontaktes på:

Mobil: 22 32 72 57 (har den tit ikke på mig, så “smid” gerne en besked på svaren eller send en sms)

E-mail: susanthranelund@gmail.com

 

Er der et behov for det, invitere Alfred gerne til besøg, men kan også tage på besøg, inden der træffes en beslutning om, det skal være Alfred og jeres tæve.

 

Er der i fremtiden kommende hvalpe ejer, der ønsker at møde Alfred, kan dette også sagtens arrangeres.

 

Tak fordi du læste med.