Virum

Zazu er født d. 24.09.2019 og har fået flotte resultater ved sin mønstring. Zazu er en smuk ung herre. Han er en frisk, glad og kærlig hund som helt klart skal opleves og vi mener bestemt at hans gener er værd at give videre i racen.

 

Zazu har det kærligste og blideste sind, både overfor andre dyr og mennesker. Selv i hans helt unge alder var han allerede utrolig god med børn i alle aldre. Han vil rigtig gerne lege, samtidig med at han er forsigtig. Han kravler på gulvet med de helt små og spiller bold med de lidt større.

 

Han elsker at lege og løbe med andre hunde og har aldrig gøet eller knurret af nogen. Han er blevet socialiseret med andre hunde helt fra starten og vi har aldrig oplevet nogle problemer med andre hunde. Han er fantastisk glad og elsker at være sammen med mennesker. Han gør aldrig, heller ikke når det ringer på døren, men sætter sig foran døren og venter i spænding på alle gæster. Zazu er helt klart en del af familien og var en del af vores bryllup i haven med 60 mennesker, hvor han klarede hele dagen fantastisk. Han er ofte med ude at køre bil uden problemer og han kan sagtens være alene hjemme uden at lave ballade.

 

Selvfølgelig synes vi at Zazu er en helt fantastisk hund. Vi håber at andre vil synes det samme og at han får chancen for at prøve kræfter af som avlshund.

 

Hvis I vil høre mere om Zazu så ring eller skriv endelig til os på: 23801262 (Simon) eller 30732534 (Helene)

Email: simon_goebel@hotmail.com