Næstved - Sydsjælland

Køn : Han

Alder:  (født 18.12.2018)

Opdrætter: Zirfelts Hobbykennel

 Ejere: Peter Væversted og Karina Wrang, 4700 Næstved.

 

Skulderhøjde 50 cm

Vægt: 18.9 kg

 Hofter B/B

Patella 0/0  

Marley - En sand gentleman i parringen hvor han er forsigtig og ikke anmassende, men giver heller ikke op.  

Han er derfor også far til 4 flotte flotte kuld hvalpe.

Vores Marley er den mest blide og kærlige familiehund vi kunne ønske os. Han er absolut vores alles bedste ven og ekstra familiemedlem.

 Han har et pragfuldt sind og helt fantastisk til at omgås andre voksne og børn.  

Hans bedste hundevenner er naboens hunhund (en Golden retriever) og vennernes to hanhunde - en schæfer og en gravhund. Han elsker at lege og han tilpasser fuldstændig sin leg alt efter om det er den lille gravhund, hvor legen skal være mere rolig eller om det er den store hund,  hvor de giver den gas. Han er meget diplomatisk som gerne vil alle det godt.

Samtidig er han meget rolig hjemme i huset, - gæster fortæller ofte hvor imponerede de er over hvor rolig han er, trods mange mennesker. Når først han har givet alle en stor velkomst med logrende hale og kys, lægger han sig oftest hurtigt til ro omkring os.

 Han vil helst være sammen med os, hvor vi er. Når børnene har legekammerater på besøg er det helt sikkert at det er omkring dem, han er at finde, hvor han enten har lagt sig på gulvet midt i eller meget tæt på deres leg eller på sengen, hvor han kan følge med i det hele.

 Marley elsker at gå tur og finder gerne selv sit halsbånd som han forsigtigt tager i munden og kommer og smider foran os, når han synes at nu er det altså tid til gåtur. Hvis vi er langsomtopfattende og blot går videre, tager han halsbåndet med rundt efter os og lægger foran os, indtil vi “fanger” hentydningen og giver ham det på. Han accepterer dog også et nej, hvis det ikke lige er tid til gåtur og så lader han det ligge.

Når vi siger ordet “gåtur”, løber han logrende ud ved døren og står klar, - og her “snakker” han meget med syngende lyde,  hvis det tager lige lovlig lang tid at få sko på!

Han er meget god til at gøre opmærksom på sig selv, når han synes han trænger til lidt ekstra opmærksomhed. I disse tilfælde gaber han i stor stil ….også med lyd på. J

 Han er meget lærenem og nyder børnenes opmærksomhed når de træner ”sit, dæk, rul rundt" eller "giv High five" med ham.

 Han kan nemt være alene hjemme og lægger sig blot, når vi lukker døren.  

Han er meget glad for køreture i bilen og han springer lystigt ind i bilen, hvis døren står åben.  

 Han har den flotteste hvide pels og sorte markeringer om øjnene.

Han får mange komplimenter fra folk vi møder på vores gåture om hvor flot og majestætisk han ser ud og ikke mindst hvor hvid hans pels er.

 Han er blevet godkendt til avl i oktober 2020, og er meget interesseret i tæverne og står til rådighed hvis din tæve skal parres. Vi bor i et hus i Næstved på Sydsjælland og har en rimelig stor aflukket have, så hvis I er interesseret i at se og opleve Marley sammen med jeres tæve, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

OSB:  Potentielle hvalpekøbere er også velkomne til at besøge Marley, hvis de ønsker at se faren til kuldet til den tid.

  

Kontakt: Karina Wrang, tlf 53 55 86 76 eller på mail: karina@wrang.eu