JEG ØNSKER AT VÆRE MEDLEM AF GDS!

Brug nedenstående formular hvis du ønsker at være medlem af Foreningen GDS, som vi kalder den i daglig tale. - Når vi har modtaget nedenstående og du har indbetalt kr. 200,- på GDS bankkonto, vil du modtage et medlemskort og en velkomst hilsen og vil herefter kunne deltage i alle foreningens arrangementer. Du vil dog først have stemmeret ved generalforsamling 1 år efter indbetaling af kontingent, som skal fornyes hvert år med udgangen af januar måned.
KONTINGENTET GÆLDER ET KALENDERÅR! - Og er altså ikke rulende.

Har du tidligere været medlem, kan du nøjes med at indbetale beløbet på vores konto, så modtager du et nyt medlemsbevis.

Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank.

CVR-nummer: 43782584

NB!    Felterne 1-6 øverst er nødvendige felter og skal udfyldes

Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank.


Har du mistet stamtavlen på din hund, så sender vi gerne en ny på mail. Den koster kr. 100 for medlemmer og kr. 400,- for ikke medlemmer.


Tilmelding til mønstring!


Det sker sjældent at dommerne kasserer en hund, men skulle det ske, kan du altid kontakte bestyrelsen for at søge dispensation. - Det vil ofte blive imødeset, hvis der er tale om størrelsen, da det i høj grad er linjerne bag ved som er med til at skabe de kommende hvalpe. - Dårlige hofter eller Patella er ikke noget vi ønsker og forkerte farver vil i de fleste tilfælde blive afvist da det vil være synligt i mange generationer fremover.
God fornøjelse og held & lykke........

 

Vi afholder mønstringer på Fyn med jævne mellemrum, men har du ikke mulighed for at deltage, kan du lave en aftale med mindst 2 dommere og få din hund bedømt hos dem. 

Ved alle mønstringer skal du have din hund i kort snor (ikke flexliner) og det er dit ansvar at holde hunden i tilstrækkelig afstand fra løbske tæver eller hormonfyldte hanhunde. - Sørg selv for evt. forplejning til dig og din hund, da det ikke altid er til stede. - Ved mønstring er det altid nødvendigt med hundens sundhedsbog, så dommerne kan konstatere om der er ting der skal tages hensyn til. - Vis hensyn til de øvrige deltagere og deres hunde.

Efterfølgende vil du få tilsendt et resultat af dommernes vurdering. - Altid et gennemsnit af 2 eller flere dommere. - Af samme grund kan du ikke bruge teksten i skemaet til så meget. - Brug i stedet det antal point som din hund har fået.

Alle dommere har forskellig holdning og det vil altid være dagens resultat, som derfor også kan ændre sig betydeligt, hvis du får hunden mønstret en anden gang.Facebookgruppen er for Foreningens medlemmer

Opgiv dit medlemsnummer til gruppens administratorer og du kan blive medlem.

Hjemmesiden styres af John A. Bente som kan kontaktes på tlf.: 50705111 eller webmaster@samojedespids.dk


Kontingent kr 200,- om året.
Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank.

Postadresse:
Foreningen for den Gamle Danske Spids
Keldsløkkevej 37
4913 Horslunde

CVR: 43782584


Alle spørgsmål omkring avl, fødsel eller stamtavler kan rettes til ovenstående på alle tider af døgnet. - Hvis i forventer at jeg svarer, er der dog størst sandsynlighed i dagtimerne.

AVLSUDVALG:
Avlsudvalget består af 1-8 personer, som i de fleste tilfælde også er dommere ved indmønstring af hunde til den fremtidige avl. Udvalget har også ansvaret for standard beskrivelsen af Dansk Spids sammen med den øvrige bestyrelse.
TURUDVALG:
Træf og andre arrangementer styres af Stine Da Silva & Claus Jørgensen. Tlf.: 26157607

    Kontakt til Bestyrelse, Avlsudvalg & Dommere: