Vodskov - Nordjylland

Smuk, dejlig, hvid, velduftende prinsesse søges af ditto prins

 

Jeg hedder Zuri og er født den 22. april 2016.

Min familie består foruden min makker – der godt nok også har fire ben og krølle på halen, men som slet ikke ligner mig – og mig, af to tobenede som kaldes mor og far.

 

Jeg har gennem noget tid forsøgt at antyde overfor mor og far, at jeg er aldeles klar til at møde en smuk hvid dejligt duftende prinsesse. De har omsider forstået mit budskab, og indvilgede i at følge med til ham de kalder dyrlægen og få tjekket mine hofter og knæ. Dyrlægen har vurderet mig, til at være i god stand! – Hofter: A/A og Patella (knæ): 0/0.

 

Jeg er selvfølgelig også blevet mønstret som du kan se af den vedlagte godkendelse.

Ellers kan jeg fortælle om mit udseende, at jeg er 48 cm høj og vejer 16 kg.

 

Hvordan jeg i øvrigt ser ud, vil jeg lade andre om at vurdere, jeg har ikke for vane at bruge tid foran spejlet! Spørger du mine tobenede lyder de helt sikkert præcis som alle andre hundeejere, og de vil sige at jeg er den sødeste, dejligste og smukkeste hund i hele verden. – Så skal vi ikke bare være enige om, at de er inhabile og så lave den aftale, at vi to ser hinanden an, hvis vi skulle få lavet aftale om at mødes?

En af mine store kvaliteter er nok min indavlskoefficient, som til trods for at 10 af mine tip-tip-tip-oldeforældre er registrerede på min stamtavle, kun er på 0,05%.

 

Jeg er helt klart en kæledægge og det er jeg mægtig god til at gøre opmærksom på. Nærmer min mor eller far sig – eller en af mine fire voksne menneske søskende, smider jeg mig straks på ryggen og signalerer ”kom du bare og nus! – jeg er KLAR”. Jeg elsker også at holde i pote/hånd.

 

I øvrigt putter jeg gerne tæt med såvel to-benede som fir-benede.

 

Jeg er bestemt ikke hverken vagt eller jagthund. Jeg gør ikke af nogen der passerer mit domæne – jagter ej heller hverken køretøjer eller andre dyr. Jeg er god til at nærme mig andre væsner med forsigtighed, så de lige kan få lov til også at finde ud af hvem jeg er. Men jeg kan sagtes finde på at løbe om kap med en flok fugle når jeg er på stranden. – Og så er jeg i øvrigt ret begejstret for vand, som du også kan se på de vedlagte videoer. Og så er noget af det bedste i verden når man har været ude i regnvejr eller sne, eller man bare har taget en ordentlig tur i badebassinet og det store håndklæde bliver lagt frem – SÅ bliver der frotteret og jeg signalerer selvfølgelig at jeg stadig er meget våd, når mor og far synes at jeg er ved at være tør.

 

Jeg gør kun hvis jeg opdager at der er noget helt galt. Fx når der lige pludselig står sådan en stor hvid porcelænsting udenfor havedøren. Mor og far sagde noget om, at de var ved at udskifte et toilet, men helt ærligt – sådan noget skrammel skal ikke stå udenfor min havedør! Så kan jeg godt skælde ud. Jeg kan også godt finde på at sige VUF – sådan bare VUF en enkelt gang, vente lidt og gentage, hvis de er for sløve til at fatte, at jeg gerne vil ud og lege. Ellers synes jeg ikke der er den store grund til at bruge energi på at gø og jeg forstår simpelthen ikke min makker i den sammenhæng. Han gør og det synes jeg er voldsomt irriterende og så kan jeg godt finde på at hyle af ham for at få ham til at holde op. Også dette kan du se på en af videoerne.

 

Jeg ÆLSKER gæster – både menneskegæster og hundegæster og jeg kan stort set med alle – i hvert fald hvis de kan med mig – ellers må de jo også selvom det.

 

Jeg er god til at træne med mine tobenede – kan sagtens holde dem beskæftiget i længere tid med både lydighedstræning og små sjove hundekunster, og jeg kan underholde et helt selskab hvis det skal være – bare ved at være mig selv.

Jeg er faktisk meget lydig, rolig og omgængelig, når ellers der ikke er smukke velduftende prinsesser i nærheden. Sker det at en sådan prinsesse kommer ind indenfor min næses rækkevidde, mister jeg simpelthen hørelsen – jeg kan ikke gøre for det, men jeg bliver midlertidigt døv. Hørelsen plejer dog at vende tilbage efter kort tid, så det er ikke noget du skal bekymre dig om.

 

Da jeg jo ikke er en af de største hanhunde i vores race, er det nok en god ide, at du ikke er alt for lille. Det mest vigtige er dog, at vi genetisk er et godt match og at vi i øvrigt synes om hinanden!

 

Synes du, at jeg lyder som en du kunne tænke dig at date når du synes, du er klar til at møde din drømmeprins, og synes du at jeg måske lyder som en du har lyst til at stifte familie med, er du meget velkommen til at sige til dine tobenede, at hvis de gerne vil vide mere, er de velkomne til at kontakte min mor og far på mail: camilla.winther@outlook.com

 

Kærligt VUF og potedask

Zuri