Helsinge - Nordsjælland

Frigg er datter af Keldslykkegaards Nikey & Thor. Lige som sin mor er Frigg en flot, slank og sund hund, på ca. 14 kg. Frigg er 45 cm over ryggen, og har nyligt fået vurderet hofter til A og patella til 0. Vi synes, at vi har en skøn hund og har forsøgt at fange det til jer. Hun er utrolig glad for mennesker og for familiens desværre meget reserverede kat. Her i huset er vi udover Frigg og Coco (katten) 4 voksne, hvoraf de to er vores store sønner på henholdsvis 20 og 17 år.

 Frigg blev som hvalp introduceret til rigtig mange forskellige hunde, og kommer godt ud af det med de fleste i hundeskoven i nærheden. Hun kan med alle naboernes hunde her i villakvarteret, men jager både nabokatte og nattens ræv ud af haven, hvis hun ser dem. Frigg er kvik, og vil rigtig gerne ”lege med” og løse de opgaver, som vi forsøger at aktivere hende med. Hun er undersøgende, nysgerrig, en hurtigløber og super glad for at putte med sine ejere. Da vi oprindeligt er ”kattefolk”, har vi muligvis fået præget hende til at være en kæle-/skødehund ud over det almindelige. Frigg spiser hovedsageligt råt kød, som serveres ude i haven året rundt, hvor hun elsker at ligge og gnave løs.

 Frigg er vores første hund, og det har været sådan en dejlig oplevelse, at vi har fået blod på tanden til en mere af slagsen: Frigg er derfor blevet parret med Jay fra Virum i sidste uge (2. og 4. marts 2021), og vi håber på minimum 1 tæve i kuldet, som vi selv kan beholde. Hvis alt går vel forventes kuldet klar til overlevering ultimo juni 2021.

 

 Hilsen Susanne og Lars

Kontakt Lars 40565605 eller Susanne på 40357538 - Eller mail til os (klik!)