Kærvangens Hobbyopdræt

Vadum - Nordjylland


Alle hvalpe er solgt!


Vores dejlig hund Rosa har fået hvalpe sammen med Keldlykkesgaards Thor her den 18/12-2019.

Begge forældre er kontrolleret for HD og patella med flot resultat.

Alle hvalpe bliver chippet og får deres første vaccination, samt sundhedstjekket af vores dyrlæge, inden de forlader os sammen med en pasningsvejledning, en stamtavle fra GDS og et medlemskab af foreningen for resten af året samt et tæppe med duft af mor og søskende og et stykke kendt legetøj De vil kunne flytte hjemmefra omkring uge 8 ( børnenes vinterferie) Reservering af hvalpe kan ske allerede nu. Send mail til jennyhillebrandt@gmail.com eller tlf. 22376641.

Skulle I være interesseret i en hvalp, er det muligt at følge Rosa og hendes hvalpe på vores lukkede facebook gruppe, så ring eller skriv for mere information.

 


Rosa er en lille nem, kvik og klog hund. Hun trives allerbedst når hun er sammen med sin familie. Vores 3 voksne børn, svigerbørn og 4 børnebørn passer hun rigtig godt på og ser dem som tilhørende tæt familie.

Rosa er en selvstændig dame og bestemmer selv, hvor i huset hun vil være, når vi er hjemme. Hun elsker at ligge i sengen på mors hovedpude og er vi i stuen ligger hun tæt på ryggen og nyder at blive nusset på maven. Om aftenen når vi er kedelige, ligger hun på terrassen og nyder vejret sommer og vinter.

Rosa er god til at være alene hjemme, der er hun tryg i hendes kurv i køkkenet, og har aldrig ødelagt noget. (Har opfattelsen af hun sover.) Når hun høre vi taler om at køre en tur, står hun spændt og venter på om hun skal med. Det skal hun for det meste, og holder lige så meget af en tur til storbyen, med larm og mange mennesker, som en tur i skoven eller ved Vesterhavet.

Hun et rigtig god til at køre i bil, og har været med i sommerhus, på hotel og campingplads, og flere gange været med færge. Ved afrejse er vi altid blevet budt velkommen igen.

Rosa er meget nysgerrig, og vil gerne hjælpe til med at grave huller i haven, fange fluer og løbe med håndklæderne, når vi har været i bad. Hun aflevere det altid pænt tilbage.

Rosa spiser ikke hvad som helst. Tørfoder spiser hun lidt af i ny og næ.

Råt kød af forskellig slags holder hun af, men der skal varieres mellem kylling, lam og gris hest m.m. ellers bliver hun træt af det og lader det stå. Vi foder mest med de sidste dags tilbud der findes i de fleste butikker. Får vi hunde venlig mad spiser hun gerne tilberedt flæskesteg, lammekølle, fisk m.m.

Vi synes vi har verdens bedste ven og ledsager.

Ved interesse

mail: jennyhillebrandt@gmail.com

Tlf: 22376641