Kærvangens Hobbyopdræt

Vadum - Nordjylland


Vores skønne tæve Ragnhilds Rosa 2016 er blevet parret med Keldslykkesgaards Chaco 2013 og vi forventer hvalpe omkring den 13/7 2018. Vi regner med de er klar til at flytte til deres nye hjem i midten af september.

Reservering af hvalpe kan ske allerede nu. Send mail til Jennyhillebrandt@gmail.com eller tlf. 22376641. Skulle I være interesseret i en hvalp, er det muligt at følge Rosa og hendes hvalpe, på vores lukkede facebook gruppe, så ring eller skriv for mere information

Begge forældre er kontrolleret for HD med flot status og Patella 0/0. Alle hvalpene bliver chippet og får den første basis vaccination, samt sundhedstjekket af vores dyrlæge, inden de forlader os sammen med et tæppe, 2 kg foder og en stamtavle så du kan se hvalpens aner, samt et medlemskab af foreningen GDS for resten af 2018

Vores familie består af min mand og jeg og 3 voksne børn og 4 børnebørn som ofte kommer på besøg og leger med Rosa og hvalpene. Vi bor i parcelhus og Rosa gø´r ikke, selv om naboen går på den anden side af hækken. Hun giver kun alarm, hvis der kommer besøg ved os selv.

Vi har gennem mange år haft hunde, men denne gang valgte vi den danske spids, da vi ønskede os en tilpasnings dygtig hund, som skulle være aktiv, kærlig og børneglad. Dette ønske har vi til stor tilfredshed fået opfyldt, og har ikke et sekund fortrudt dette valg.

Rosa elsker at gå ture, mest for at observere og snuse om der er noget spændende, hun kan finde i hække eller langs grøftekanten. Desuden en god lang tur i friløb langs vesterhavet i vinterhalvåret. Hun elsker at være tæt på os, og ligger ofte ved vores fødder eller tæt i sofaen. Hun elsker at være med på tur og tager bilturen i ”stiv hundepote”. Hun føler sig tryg alle steder også i byen med mange mennesker, og skal vi have noget at spise, ligge hun stille og roligt under bordet til vi er færdige. Tit bliver vi stoppet af fremmede, som vil vide, hvilken race det er? Hun bliver nusset og beundret og der bliver taget billeder.

Rosa er god til at være alene hjemme ca. 6 timer daglig, og har aldrig ødelagt noget, ud over hendes legetøj.

Vi har gået til hvalpetræning og lydigheds træning, hvilket hun mestrede til fuld tilfredshed, da hun er meget lærevillig og kvik.

Information om Chaco: Se hans side under avls hanner.