Vadum - Nordjylland


Martha er datter af Ragnhilds Rosa ( vores egen tæve) og Keldslykkegaards Thor  Martha er en lille tæve på 10,5 kg. fra Rosa’s tredje kuld hvalpe.

 Martha er en glad og meget kærlig hund, der elsker at være i nærheden af os mennesker. Hun finder sig tilrette i de aktiviteter der sker i familien  om det er have arbejde, ferieture,  gå ture i skov og ved strand. Hun elsker at løbe stærkt, men holder altid øje med om vi er indenfor kort afstand.

 Martha elsker at køre i bil og nyder at være med på tur. Hun finder hurtigt ro og hvile i sig selv, når hun er med på ferier, når lige hun har fået snust og orienteret sig i det nye. Martha elsker hendes mor, men synes også det er sjovt at drille og snuppe et ben og spise det lige foran snuden på Rosa, men lader ofte et stykke til overs, for lige at vise lidt storhed.

 Martha er en alarm hund der giver lyd, når nogen kommer til døren, men hilser gerne når fremmede bliver budt velkommen. Hun er nysgerrig på ture og står gerne stille, når hun observerer noget der har hendes interesse.

Martha er ikke nogen tricks hund, men falder naturligt ind i dagligdagen, og gør ikke stor stads ud af sig, nyder bare når alle er sammen.

 Martha var med til pasningen af Rosa’s sidste kuld hvalpe, hvor hun udviste stor kærlighed og omsorg for hvalpene. Hun besad en helt fantastisk ro og tålmodighed omkring dem.

 Martha holder mest af mindre hunde og hilser gerne på. Store hunde ignorerer hun oftes og går bare videre.

 Skulle du have interesse i en hvalp, så kontakt os gerne på

mail:  jennyhillebrandt@gmail.com eller

tlf. 22376641


Rosa er en lille nem, kvik og klog hund. Hun trives allerbedst når hun er sammen med sin familie. Vores 3 voksne børn, svigerbørn og 4 børnebørn passer hun rigtig godt på og ser dem som tilhørende tæt familie.

Rosa er en selvstændig dame og bestemmer selv, hvor i huset hun vil være, når vi er hjemme. Hun elsker at ligge i sengen på mors hovedpude og er vi i stuen ligger hun tæt på ryggen og nyder at blive nusset på maven. Om aftenen når vi er kedelige, ligger hun på terrassen og nyder vejret sommer og vinter.

Rosa er god til at være alene hjemme, der er hun tryg i hendes kurv i køkkenet, og har aldrig ødelagt noget. (Har opfattelsen af hun sover.) Når hun høre vi taler om at køre en tur, står hun spændt og venter på om hun skal med. Det skal hun for det meste, og holder lige så meget af en tur til storbyen, med larm og mange mennesker, som en tur i skoven eller ved Vesterhavet.

Hun et rigtig god til at køre i bil, og har været med i sommerhus, på hotel og campingplads, og flere gange været med færge. Ved afrejse er vi altid blevet budt velkommen igen.

Rosa er meget nysgerrig, og vil gerne hjælpe til med at grave huller i haven, fange fluer og løbe med håndklæderne, når vi har været i bad. Hun aflevere det altid pænt tilbage.

Rosa spiser ikke hvad som helst. Tørfoder spiser hun lidt af i ny og næ.

Råt kød af forskellig slags holder hun af, men der skal varieres mellem kylling, lam og gris hest m.m. ellers bliver hun træt af det og lader det stå. Vi foder mest med de sidste dags tilbud der findes i de fleste butikker. Får vi hunde venlig mad spiser hun gerne tilberedt flæskesteg, lammekølle, fisk m.m.

Vi synes vi har verdens bedste ven og ledsager.

Ved interesse

mail: jennyhillebrandt@gmail.com

Tlf: 22376641