Brabrand - Midtjylland

 

Vi planlægger et nyt kuld hvalpe til foråret 2021


Ponyo er en dejlig tæve på snart 5. Hun trives her i vores lille hyggelige hus ved skoven, hvor vi dagligt går vores faste ture. Hun elsker at løbe frit os snuse og søge efter mus. Jeg er mest hjemme, men hun er god til at være alene også.

 

Ponyo er en glad og livlig pige og også ret legesyg. Hun er meget glad for sin familie og vi bliver altid mødt med stor glæde og begejstring, når vi kommer hjem igen. Somme tider har vi været væk i meget kort tid men det gør ikke den store forskel.

Ponyo har mange gode kvaliteter. Hun passer godt på sin familie, når hun sidder og kigger ud af vinduet i gangen, men hun er meget rolig og gør ikke ret meget. Hun holder meget af at ligge ude foran huset og da vi bor i en lille privat andelsboligforening er det som regel folk, hun kender, som passerer forbi, og der er hun altid klar på at blive kælet lidt for. Hun er venlig overfor andre hunde og vi møder mange forskellige raser på vores ture og stopper som regel op for at hilse. Det er ofte, at vi møder hunde, som er lidt forsigtige og dem er Ponyo særdeles gode til at tackle, til stor glæde for hundeejerne.

Ponyo er ret opmærksomhedskrævende på den gode måde og om aftenen kan hun godt selv fortælle, hvis vi er lidt for kedelige. Så må vi lidt op af stolen for at lege med hende. Hun er klog og lærenem og hun snakker en del. Hun er i øvrigt ret glad for at posere foran kameraet og nyder al vores ros og beundring.

Hun er vokset op på landet ved en meget befærdet vej og en masse larm fra alle mulige maskiner og lastbiler, m.m. så hun er ikke bange for fyrværkeri eller anden støj. Hun hviler meget i sig selv, men tåler ikke, at vi diskuterer for højlydt. Så kommer hun og mægler imellem os indtil der er ro igen J Hun er en følsom og kærlig lille hund og hun er en god familie hund og er vokset op med vores datter, Emma og vores søn Noa samt alle deres venner som meget ofte havde sleepovers i vores dengang store hus. Hun elsker børn og driller dem gerne, når vi møder dem ovre ved skolen, som vi af og til går forbi. Ponyo er efterhånden ret kendt her i området og hun er meget beundret for sin smukke hvide pels. Mange stopper op og kommenterer hvor køn hun er og det er vi selvfølgelig meget glade for. Hun har fået mange nye venner her i vores nye område og det samme gælder mig selv. Det er dejligt at mødes med andre hundeejere og lige få en lille snak. Ponyo står ikke og bliver utålmodig, hun er rigtig god til at være på en god afstand og lege og grave huller eller lede efter mus, hvis jeg står og snakker lidt længe. Hun er utrolig lydig og kommer straks, jeg kalder på hende.

Ponyo har haft en kuld hvalpe på 5 i 2018 og hun var en fantastisk mor overfor dem. Hun havde dårligt tid til at komme ud på tur og hun ammede dem helt til at de skulle flytte hjemmefra.

Kom på besøg, hvis du har lyst til at lære os bedre at kende inden eventuel hvalpe køb. Skriv til charlottekmichael@gmail.com . Facebook: Ponyo: et herligt liv ved skoven. På gensyn J