Brabrand - Midtjylland

 

Hvalpe midt i marts 2024


Ponyo´s sidste tæve fra det 3. kuld (2021) er blevet parret med Keldslykkegaards Chaco og vi ser frem til hvalpe midt i marts 2024.

 

Sheena er en meget glad og livlig hund. Hun er sød og kærlig og meget social. Hun elsker at blive kælet med og kan holde øjenkontakt på eget ønske i meget lang tid. Sheena går sammen med sin mor i hverdagen og hun er utrolig kærlig og opmærksom. Hun vasker jævnligt sin mors ører og de 2 leger godt sammen og nyder hinandens selskab i det daglige. Sheena er en lille drillepind når hun prøver at spænde ben for os når vi går og hun er tilmed en fremragende vagthund og lyder nærmest som en kæmpe Schæferhund når der går nogen forbi som hun ikke kender. Folk, som kommer til vores dør er hun dog kun venlig overfor.

 

Sheena er meget glad for andre hunde og har en virkelig god ven i lille Wilma som bor i vores andelsboligforening Frejasdal her ved Skjoldhøj Kirke, hvor vi bor på 6. år. Det er en meget hyggelig lille oase og området omkring os er vi meget glade for. Om foråret og sommeren færdes vi meget i skoven og går lange ture omkring søerne som er i området. Det er Skjoldhøjkilen vi bor ved og det har vi en kæmpe glæde ved. Hundene elsker at vi stopper ved vores store hundepark hvor de kan få lov til at løbe frit sammen. Her mødes vi tit med andre hunde og det nyder vi alle sammen.

 

Sheena er kærlig og omsorgsfuld og meget hengiven overfor os. Hun følger sin mor og os tæt og vi glæder os til at se hende blive mor til hendes første kuld hvalpe. Vi bor småt og hyggeligt så hvalpene er med os overalt og bliver vænnet til alle lydene i huset helt fra starten af.

Vi har en baghave og en løbegård foran huset, hvor hvalpene kan lege i den dejlige forårssol. Her lærer de mange ting og de får lov til at sove ude i deres hule med deres mor.

Vi har Sheena´s lillebror, Simba her i foreningen. Han bliver onkel for første gang og vi er spændte på, hvad han siger til at møde de små uldtotter, når de bliver klar til det.

Vi har en masse hundevenner i området og dem inviterer vi til at komme på besøg så hvalpene kan blive socialiseret og møde både små børn og ældre mennesker mens de er små.

Vi har 15 husstande i foreningen og de glæder sig sammen med os til at Sheena snart skal have hvalpe for første gang.

Vi ser frem til at møde nogle af jer snart.

Den danske spids hund er en fantastisk familiehund med et meget dejligt sind. Den er trofast og hengiven og jeg er stolt af at være opdrætter af racen.

 Følg os på Facebook: Ponyo og Sheena ved skoven.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100084166565298

 

Du kan kontakte mig på:

charlottekmichael@gmail.com  eller på 40874617.

(husk det lille k i min e-mail)