Min hund skal have hvalpe!

Min_hund_skal_have_hvalpe[1].pdf

Denne side er forbeholdt dem som skal have hvalpe. - Her på siden finder du også redskaber som du kan og skal bruge hvis dine hvalpe skal have stamtavle. - Stamtavle koster 200,- kr. pr hvalp og inkluderer medlemskab for din hvalpekøber resten af året hvori hvalpen er født. - For at kunne modtage en stamtavle SKAL beløbet være indbetalt på GDS Bankkonto:   0693 0003061256 i Jyske Bank inden du modtager stamtavlen. Og desuden skal alle oplysninger sendes til GDS på nedenstående excel fil. - Download filer "Oplysnings skema 2016" og udfyld den. Gem den og send den til Foreningen.

Oplysnings skema 2021 excell GDS.xlsx

Oplysningskemaet ligger i Dropbox i "Skyen" og kan Downloades herfra (Klik på Download øverst til venstre)

Skemaet er udformet så det danner grundlag for hvalpens stamtavle og er et krav hvis du ønsker stamtavle til dine hvalpe.

NB! :  Vær omhyggelig med indtastning i skemaet der er udformet så det kan kopieres over i GDS avlsprogram.

HVIS DU AF EN ELLER ANDEN GRUND IKKE KAN DOWNLOADE FILEN, KAN DU BEDE OM AT FÅ DEN TILSENDT PR. MAIL

Du kan også downloade vægtskemaet herunder. - Det vil give dig et vigtigt overblik over dine hvalpe og deres udvikling. SKEMAET ER LAVET I EXCEL - Hvis du har brug for noget at sammenligne med, ligger vi inde med vægten fra omkring 20 kuld hvalpe. Henvend dig til formanden for at få en kopi.


Herunder har du mulighed for at downloade Mona's korte udgave, og nedenunder finder du et par gode videoer.


Herunder et forslag til hvordan du laver en hvalpekasse som passer til den Danske Spids.

I videoen herunder, fortæller Mona om alt det du bør have klar i god tid inden fødslen. Det meste af det skal du formentlig aldrig bruge, men så er du forberedt, hvis noget går skævt.


Hvis du af en eller anden grund, gerne vil vide hvor mange hvalpe der er i din tæve, er den bedste måde at få taget et røntgen billede. - Det kan dog først gøres meget sent i graviditeten (7/8 uge) hvis du skal have et ordentligt billede. - Selv her er det ofte svært at tælle rigtigt.