Her præsenteres de hanhunde som har tilmeldt sig avlsarbejdet under  Foreningen for den Gamle Danske Spids. Tæveejere som ønsker en parring har mulighed for at se hanhunden og læse lidt om hunden. - Inden en evt. aftale om parring, skal der udarbejdes en indavls kvotient for at sikre at foreningens mål overholdes.

Det står i øvrigt tæveejeren frit for at vælge den hanhund som er bedst egnet til formålet, og alle aftaler foregår mellem de to ejere. 
Foreningen for den Gamle Danske Spids har kun en vejledende rolle og stiller op i det omfang det kan arrangeres. Det er dog således at vi allerede har anvendt visse hanhunde i så stor grad at vi vil vælge at fraråde det. Uanset hvor godt han ser ud! - Der er grænser for hvor mange hvalpe der kan produceres uden at der opstår problemer med indavl. Så tænk jer godt om inden i "slår til"

Under afsnittet Parring & Fødsel har i mulighed for at udprinte en aftale omkring parringen. Og i øvrigt mulighed for at læse mere omkring de muligheder som i har.

Tekst og billeder omkring hanhundene er noget ejeren selv står for.

For at højne kvaliteten i det arbejde vi har med hvalpene, er det et krav at hvalpe som ønsker stamtavle skal både far og mor have godkendte hofter og være fri for Patella. Dette vil afspejle sig på de stamtavler som foreningen fremsender. -
Tal med webmaster om det eller prøv at tale sammen og få et tilbud fra en dyrlæge på en røntgenfotografering. Jo flere jo bedre pris. Vejledende pris bør ligge omkring 1000 - 2000,-
 

1a_1jpg

Det er ejerene selv som står til ansvar for indholdet og det er ejerenes egne billeder og evt. videoer som lægges op.