Bertram Nissens Aslan

Silkeborg!

Hvis det er rigtigt, at hanhundens sind sætter sit præg på de kommende hvalpe, er der god grund til at vælge Aslan.

Aslan har et fantastisk sind, han er intelligent og han elsker at arbejde.

Aslan er på en gang en hund der er fuld af krudt og en rolig hund. Han elsker at løbe, lege og træne (lydighedstræning og nu agility), samtid er han en rolig hund, der er god til at tilpasse sig de omgivelser han er i. Forstået på den måde, at hvis vi er på besøg eller har gæster med små børn eller ældre mennesker, så er han helt rolig og gør det, han får besked på. Aslan gør sjældent, hvilket er rart.

Aslan er meget social og han elsker at løbe, derfor er han dagligt i hundeskov eller med på løbeture. Han vil gerne hilse på alle, og han er en meget vellidt hund med mange legekammerater og menneskevenner.

Aslan er dygtig til hundesprog og kan med de fleste hunde, men han bliver gal hvis andre hanhunde udviser aggressiv adfærd over for ham. Han har endnu ikke smidt sig ned, men han giver igen og løber videre. Han er modig, robust og har et stort beskytter gen. Han har flere gange hjulpet andre hunde eller vores kat, hvis andre hunde har udvist aggressiv eller uhensigtsmæssig dominerende adfærd. Han går enten på den aggressive hund eller går imellem og får offeret til at løbe med sig. Derudover er han blevet brugt som rollehund, for hunde der er bange og nervøse.

Fra hvalp er Aslan blevet trænet i, at være håndterbar og i at kunne tilpasse sig forskellige miljøer. Han er vant til at blive rørt ved, børstet og få skyllet ben og mave og han er med, hvor han må og kan komme med.

Han er vant til at komme med ind i midtbyen, på banegården, til fodboldtræning/kampe, på besøg hos venner/familie, og han har været med ude at sejle i båd og på en færge. Det er medvirkende til, at Aslan stort set ikke tager notits af noget og tager alting med ophøjet ro.

Alt i alt er Aslan en skøn hund, der er utrolig nem og som vi alle fire i familien er enige om, at vi elsker.

 

Aslan ejes af Mette Nielsen og kan kontaktes på mobil 61671069.

 

Link til Aslans youtube kanal: