Zachariassens Hobbykennel

Horsens - Midtjylland


Vores dejlige tæve, Billeskovs Luna 2016, er parret med Bertram Nissens Cody 2016. Vi venter et kuld hvalpe omkring 1 april 2019. Både Luna og Cody har en fin HD-status og Patella 0/0. 


Alle hvalpe får sundhedstjek ved vores dyrlæge, bliver chippet og får den første basisvaccination. Med hvalpen følger et tæppe, der dufter af mor, to kg foder og en stamtavle. Hertil kommer et medlemsskab af foreningen GDS for resten af året.

Det er allerede nu muligt at reservere en hvalp. Skriv til chabroza@gmail.com eller ring til 29871011. Man er også velkommen til, efter aftale, at komme og hilse på Luna.
Der vil blive oprettet en Facebookgruppe, hvor man kan følge med i Lunas forløb.

Vi er en familie med far, mor og tre børn, der bor i hus med dejlig have i Horsens. Luna er vores allesammens ven og øjesten. Hun er et højt værdsat medlem af familien. Herudover har vi en kat, som Luna meget gerne vil være ven med. Hun arbejder ihærdigt på forholdet, og nogle gange kan de ligge ved siden af hinanden og tage en lur. Hun er også ven med mormor og morfars hund, Bamse, og de leger ofte sammen. Det går fint, selvom Luna bliver lidt jaloux, når vi snakker med Bamse.


Vi glæder os vildt til at få hvalpe og det er et projekt for hele familien. 

Hvalpene kommer til at hygge sig i vores stue og have.IMG_1314jpg

Luna er en mild og blid hund. Herhjemme er hun stille og rolig og et rigtig nussehoved, når vi er indenfor. Hun ligger gerne i sofaen sammen med os om aftenen. Når hun er i haven vil hun gerne lege. Luna vil gerne være, hvor vi er og advarer med et bjæf, hvis der er noget udenfor, vi skal være opmærksomme på. Det samme bjæf får vi, hvis vi glemmer hendes Dentastix, når vi spiser aftensmad. Ellers gør hun ikke. Heller ikke når hun er i haven.
Når vi går tur, er hun meget venlig og imødekommende overfor andre hunde og vil gerne snakke med alle vi møder. Vi får mange komplimenter, da Luna er en smuk hund med en silkeblød pels. Hun vil også gerne med “mor” på en lille løbetur i ny og næ.
Vi har gået til hvalpetræning med Luna. Hun er i stand til at være alene hjemme og har aldrig ødelagt noget. Heller ikke da hun var hvalp.

Cody er en skøn, flot og mild hanhund, som har en god kemi med Luna. Se mere information om ham på denne side.