Bertram Nissens Hobbykennel

Bertram Nissens Hobbykennel

Reservering af hvalpe kan ske allerede nu! Send venligst en mail til: Bettina & Troels eller tlf.: 22343959. Skulle du være interesseret i en hvalp er det muligt at komme ind på vores lukkede Facebook gruppe, så ring eller skriv for mere information.


Vi forventer hvalpe i starten af juli 2019, og vi regner med at de er klar til at flytte ind i deres nye hjem i slutningen af august 2019. Begge forældre er kontrolleret for HD og er patella 0/0. Vores dejlige hund Beauty er blevet parret med Keldslykkegaards Malik.  Alle hvalpene bliver chippet og tjekket af vores dyrlæge inden de forlader os, sammen med et tæppe, lidt foder til den første tid og en stamtavle, så du kan se hvalpens aner.

Vores lille familie består af 2 dejlige danske spidser, Beauty og Sif. De er kuldsøstre og fra d. 6. oktober 2013. Vi fortryder ikke et sekund at det var hunderacen vi fik. De er super nemme og meget lærevillige. Vores hunde elsker som mange andre at gå tur, lege og de er meget lydige og meget nysgerrige. De larmer ikke så meget, hvilket er rart når man som vi bor i et villakvarter, med en dejlig stor have.
Vores Beauty er ufattelig kærlig og meget legesyg, på de forskellige niveauer ud fra hvem hun leger med. Hun elsker at være tæt på os, og har et utroligt dejligt sind. Af vores to piger er Beauty den udadvendte, hun vil meget gerne være tæt på os, men nyder også at ligge for sig selv på toppen af trappen og se ud på hendes ”kongerige”. Hun elsker at lege og løbe rundt, og er meget nysgerrig. Hun er meget lydig, og hendes legesyge natur, gør det let at lære hende nye ting, og hendes dejlige temperament gør det til en fryd at have hende som en del af vores familie. Beauty er 47 cm og vejer ca. 14 kg.
Vores Sif blev en del af vores familie da hun var 10 måneder, og det har fra start været en fryd at se de 2 sammen, og den glæde de har af hinanden. Sif er den rolige og indadvendt af vores 2 piger. Sif er meget blid, og hun nyder bare at være i nærheden af os, og skal helst ligge så tæt på os at hun kan mærke os. Sif er meget tålmodig og rolig med børn. Hun er utrolig lærenem, og vil rigtig gerne træne og lære nye triks, og hun vil gøre næsten hvad som helst for en godbid :D Sif elsker at lege, og hun leger meget blidt og forsigtigt, som noget nyere for hende, er der begyndt at komme små lyde med når hun rigtig kommer i gang med legen. Sif er 48 cm og vejer ca. 15,5 kg.

Begge vores piger er fantastiske i sind og opførsel. Og vi nyder at have dem som en del af vores familie.

Hvis I vil vide mere så kontakt os endelig, for enten mere information om racen, vores hunde eller hvalpene :) Det er allerede nu muligt at blive skrevet op, og møde os og hundene. Hvis man vil møde hundene (og os) inden hvalpene kommer skal dette dog ske inden uge 15, da vi derefter gerne vil have ro omkring hende. Og dernæst kan man møde hende og hvalpene når de er 4 uger gamle, hvilket vi forventer er sidst i Juli 2019.

NB! Man kan altid, efter aftale, komme forbi og møde os og vores hunde, hvis man bare gerne vil møde, se og have en snak om denne dejlige race :)