Keldslykkegaards Malik

Nakskov!

Malik er fars hund! En rigtig hanhund, som vogter over sine damer, men er klar til at parre, når chancen byder sig til. Utrolig glad og meget, meget trofast. Hans energi er på sit højeste og som i kan se på filmen herunder, så er han en springer. - Han jagter fuglene og hvis de er så frække at flyve ud over markene og der er et hegn i vejen, så springer han blot over. - Det bemærkelsesværdige er at han hurtigt springer tilbage igen. Jeg tror at det er selve springet han nyder. Han har en god størrelse - Højde 49 cm, Hofter status B og ingen Patella.

Hvis du klikker på billederne herunder kommer der flere oplysninger frem, men derudover står han til rådighed efter at har kontaktet enten Mona eller John fra Keldslykkegaards Hobbykennel på tlf.: 50705111

Malik har fine aner! - Hans mor er Senna, som vi importerede fra Holland og som har aner tilbage til Tyskland, som i også kan se af hans stamtavle. - Dette har været med til sørge for nyt blod, så vi kan vedligeholde avlen i lang tid fremover.