Tranbjerg J!

 Druds Balder kaldes Simba i daglig tale

Simba er simpelthen den sødeste, nemmeste og oven i købet flotteste familiehund, man kan tænke sig! Han er helt uovertruffen til at omgås såvel børn som voksne, andre hunde og sågar katte, fx når han ligger og pynter i vores forhave og opmærksomt følger med i alt, hvad der foregår i vores rækkehuskvarter. Både vi selv og vores naboer er også meget glade for, at man aldrig hører ham gø ud over et lille bjæf for at sige, at nu vil han godt ind.
Han er selvfølgelig et nu helt uundværligt medlem af familien og følger trofast med i alt, hvad der foregår i huset, men er samtidig god til at trække sig tilbage til sin kurv eller yndlingspladsen under trappen, når han har behov for et hvil.
Han har aldrig ødelagt hverken møbler, dørkarme eller andet i huset, men er også rigtig glad for godt solidt hundelegetøj.
Simba er en meget behagelig hund at gå tur med, for det første fordi han altid er parat til en rask travetur, også gerne på nye steder som kræver en køretur først. Han springer altid glad ind i bilen, fordi han ved, at der venter en spændende oplevelse forude. Selv et dyrlægebesøg er jo spændende i Simbas verden! Han hilser glad og gerne på alle de hunde, han møder, hvis de da ikke virker aggressive. Han respekterer et nej fra en hund, der ikke vil lege, men elsker også en god omgang hundebrydning.
Vi er så heldige at have en hundeskov lige i nærheden, og det er ren lykke her at kunne tage sig en rigtig lang løbetur uden snor på og måske være heldig at møde nogle af hundevennerne!

Vi oplever tit at få kommentarer selv fra vildtfremmede på, hvor flot en hund han er, og vi siger altid, at det allerbedste i virkeligheden er, at han er lige så god, som han er flot!

Kontakt os gerne på tlf: 61 46 76 50 eller mail: kc@risskov-gym.dk

Simba måler 50 cm over ryggen