Hørsholm!

Amico er født 7. februar 2011 af Druds Freja efter Keldlykkegaards Nanok.

Amico er ca. 52 cm over ryg og vejer omkring 18 kg.

Han har Hofter A og Patella grad 0/0 – iflg. dyrlægen en superflot og sund fyr!

Amico er mønstret i foreningen i 2014.

Han nyder at komme udendørs – enten for at ligge og slappe af eller at gå tur – bare det ikke regner! Fra han var lille hvalp, har han – såvidt muligt – gået udenom vandpytter!

Amico er en charmetrold – se bare billederne. Og det sker ofte, at vi helt uopfordret får at vide, at han er en flot / smuk hund af personer, der møder os på lufteture – vel at mærke ikke kun af andre hundeluftere. Hvalpe – især de mindre – kan nærmest få lov til at kravle op på ham. Enkelte af tæverne i området er helt vilde med ham, og kommer spurtende for at snuse og hilse, når vi går tur. Når vi møder andre hunde, hilser vi på tæver. Men ved hanhunde – ikke alle og uanset race – bliver der ofte sagt fra, typisk fra begge parter. De er jo konkurrenter.

Amico elsker at blive nusset og kælet for. Han elsker at ligge på ryggen, med poterne i vejret og få ”pote”-massage. Og når støvsugeren bliver tændt, stiller han sig gerne i vejen, så pelsen kan få en tur.

Han er stadig lige ivrig, når der kommer gæster. Der skal hilses, men når alle har sat sig, lægger han sig stille. Han er meget opmærksom. Når naboens gamle kat kommer for at besøge os, er det Amico, der gør os opmærksom på hende, så vi kan lukke hende ind / ud – der falder ofte en godbid af i den forbindelse. Hvis der er et barn i en barnevogn i nærheden, der begynder at græde rettes hans opmærksomhed mod det med det samme.

Desværre er Amico – som så mange andre hunde – bange for fyrværkeri. Heldigvis er det begrænset til få dage omkring Nytår. Men af og til kan skudlignende lyde (fra f.eks. skydebane) få ham til at ville vende hjem hurtigst muligt – eller i sikkerhed i bilen.

Amico bor i Hørsholm, Nordsjælland. Han er glad for at køre i bil, så mødested kan aftales.

Kontakt formanden på 5070 5111 eller mail: webmaster@johnbente.dk