Bertram Nissens Cody

Herning!

Cody er født 6/1-16

Højde: 49 cm           Vægt: 20,4 kg

Han har A hofter og Patella 0/0.

Cody har vist sig at være den perfekte familiehund for os. Han er meget kærlig, kælen og rolig, og den mest tålmodige hund, vi nogensinde har haft. Han elsker når hele familien er samlet.

Cody er meget lærenem og elsker alt slags hundetræning og er rigtig god til det meste af det. I øjeblikket går vi til nosework og rally med ham, begge dele er han blevet meget dygtig til. Tidligere har vi gået til agility med ham, hvilket han også elskede og var god til. Vi har været afsted et par gange og prøvet Hoopers, og da Cody elsker bare at løbe, så er det også noget han ville have gode evner i.

Desuden elsker Cody al leg, hvor han skal løbe om det så er fangeleg med en bold i munden eller løb efter en bold.

Alvmæssigt er han far til 3 fine kuld, i en parringssituation er han en forsigtig gentleman overfor damerne, og lader tit dem bestemme det meste, mens han prøver at charme sig lidt ind ved leg.

Overfor fremmede vil han hellere end gerne hilse, men det skal være i hans tempo, han skal have lov til at se folk lidt an. Specielt børn vil han hellere end gerne hilse på og passe på. Han er god til at variere hans leg, efter hvem han leger med.

Cody gør aldrig indenfor i huset, ikke engang hvis det banker på døren, så står han bare og venter på folk kommer ind. De eneste gange han kan finde på at gø, er hvis der kører/går nogen forbi vores, når han er i haven.

Har du lyst til at høre mere om Cody, eller bruge ham til parring, så er du velkommen til at kontakte os på mobilnr: 22525599 eller 21831161. Eller på mail charlene.hcfo@gmail.com