Bertram Nissens Cody

Herning!

Cody er født d. 6/1-16.

Han er 49 cm over ryggen, vejer 18,7 kg. Har hofter A og Patella 0/0.
 Han er en rolig, kærlig, tålmodig og legesyg familiehund. Cody elsker at blive nusset og kælet for, og har det bedst når hele familien er samlet.
 Cody er en taknemmelig hund, forstået på den måde at bare vi har lyst til at lave noget med ham, så er han glad. Men han er rigtig glad for at jage fugle i haven, gå spor, springe, og alt leg. Han er lærenem og glad for at løbe. Han er god til at lære øvelserne til hundetræning, hvor han er vist at han er god til agility. Derfor starter vi op på et begynder agilityhold til september.
 Han vil rigtig gerne hilse på fremmede mennesker og hunde, så længe de respekterer at han skal have lov til at se dem an. Børn vil han rigtig gerne hilse på og er frisk på at lege med dem. Han er god til at variere hans leg efter hvem han leger med. Det gør han også over for andre hunde, hvis det er små hunde ligger han sig sommetider ned for at komme i øjenhøjde med dem.
 Cody er rigtig glad for at være udenfor, når vejret er godt altså, der kan han ligge udenfor i lang tid, eller gå rundt og spise lidt af græsset. Men hvis det regner så er det ikke sjovt, vand er ikke godt, hvis han møder en vandpyt går han udenom.
 Når folk går eller cykler forbi vores have, så kan han godt finde på at gø, men hvis nogen banker på vores dør så siger han ingenting, så vil han bare ud og se hvem det er.
 Har du lyst til at høre mere om Cody og/eller bruge ham til parring kan vi kontaktes på mobil 22525599 og 21831161 eller på email charlene.hcfo@gmail.com